« Takaisin edelliselle sivulle

Lisätietoja
Tilaa


Tuotenimi: Greyhound TurboLyte Gel 250 ml
Tuotekoodi: FP0114
Hinta (sis. alv): 23.77 EUR
Hinta (alv 0%): 20.85 EUR
Yksikkö: kpl
Arvonlisävero: 14 %
Tuotekuva (klikkaa suuremmaksi):
Tuotekuvaus:

Korvaa Elektrolyyttejä ja Energiaa ja Heti

TurboLyte Gel – Korvaa elektrolyyttejä ja energiaa välittömästi suorituksen jälkeen. TurboLyte Gel vastaa mineraaleja ja elektrolyyttejä, joita koira tarvitsee suorituksissa, harjoituksissa kuumissa olosuhteissa ja stressissä. TurboLyte Gel palauttaa nämä elektrolyytit ja tarjoaa helposti imeytyvää hiilihydraattia, joka auttaa estämään kramppeja ja nestevajausta. Helppo & tehokas tapa palauttaa elektrolyyttejä.

Sisältää:
natrium, kloridi, kalium suhteessa 2:2:1. Sisältää myös kalsiumia ja magnesiumia, jotka ovat välttämättömiä mineraaleja varmistamaan normaalin solujen toiminnan ja lihasten kunnon.
Lisäksi TurboLyte Gel sisältää paljon herkästi imeytyviä hiilihydraatteja.

Toimintaperiaate:
TurboLyte Gel sisältää mineraaleja ja elektrolyyttejä, joita koira tarvitsee suorituksissa, harjoituksissa, kuumissa olosuhteissa ja stressissä. TurboLyte palauttaa nämä elektrolyytit ja antaa helposti imeytyvää hiilihydraattia estämään kramppeja ja nestevajausta.

Pakkaus:TurboLyte Gel – 250ml Gel sisältää annostelijan.

Käyttösuositukset:
12.5ml päivässä harjoitteluaikana tai 12.5ml rasituksen jälkeen.

Voidaan antaa annostelijalla tai juomavedessä. (Suositeltavaa antaa annostelijalla, sillä grey on huono juomaan.) Varmista, että vettä on saatavilla.