« Takaisin edelliselle sivulle

Lisätietoja
Tilaa


Tuotenimi: Greyhound Creatine Plus Powder 400 g
Tuotekoodi: FP0055
Hinta (sis. alv): 31.17 EUR
Hinta (alv 0%): 27.34 EUR
Yksikkö: kpl
Arvonlisävero: 14 %
Tuotekuva (klikkaa suuremmaksi):
Tuotekuvaus: Suorituskykyä täydentävä aine kilpaileville koirille

Creatine Plus on suorituskykyä parantava täydennysaine kilpaileville greyhoundeille. Creatine Plus voi, lisättynä intensiiviseen harjoitukseen, lisätä greyhoundin voimaa jopa 20% ja siten lisätä nopeutta ja hidastaa väsymistä. Syöttämällä Creatine Plussaa ennen kilpailua voit varmistaa, että koiralla on käytössään maksimaalinen energia silloin, kun sitä tarvitaan parantamaan suoritusta.

Käyttötarkoitus
Intensiivisissä suorituksissa (esim. spurtit) tarvitaan paljon energiaa kestääkseen maksimaalisessa ponnistuksessa edes lyhyen aikaa. Tämän tapaiset ponnistukset voidaan ylläpitää niin kauan kuin kehon valmiit energiavarastot riittävät. (Tämän jälkeen koira alkaa väsyä/hidastua).

Lisää nopeutta, viivästytä väsymystä

Creatine Plus-valmisteella kehon energiavarastoja (kreatiinifosfaatti) voidaan kasvattaa jopa 20%, johtaen lisääntyneeseen voimaan ja väsymyksen viivästyttämiseen.

Lisääntynyt varastoituminen lihaksiin
Creatine Plus-valmisteen kreatiini on sekoitettu erikoiseen hiilihydraattisekoitukseen, mikä voi lisätä kreatiinin varastoitumista lihaksiin jopa 50% verrattuna kreatiiniin yksinään, varmistaen kreatiinifosfaatin energiavaraston maksimoinnin.

Sisältö: Kreatiinimonohydraatti, maltodekstriini.
Pakkaus: 400 g Creatine Plus riittää 125 päivälle.