« Takaisin edelliselle sivulle

Lisätietoja
Tilaa


Tuotenimi: Greyhound Perform Aid Powder 400 g
Tuotekoodi: FP0046
Hinta (sis. alv): 33.88 EUR
Hinta (alv 0%): 29.72 EUR
Yksikkö: kpl
Arvonlisävero: 14 %
Tuotekuva (klikkaa suuremmaksi):
Tuotekuvaus: Antaa Lisää Voimaa Koiralle Lähtöviivalta Maaliin!

Edistyksellinen, tieteellisesti suunniteltu ravintolisä auttamaan maksimoimaan koiran suorituskykyä, kasvattamaan lihaksia, lisäämään kestävyyttä, vähentämään rasvaa ja lyhentämään palautumisaikaa.

PerformAid on tieteellisesti suunniteltu ravintolisä suunniteltu auttamaan maksimoimaan koiran suorituskykyä : edistämään lihasten kasvua, lisäämään kestävyyttä, vähentämään kehon rasvaa ja lyhentämään palautumisaikaa suoritusten välillä ja harjoituksissa. PerformAid sopii kaikille greyhoundeille ylläpitämään optimaalista lihaskuntoa ja estämään lihasvaurioita ja niihin liittyviä jäykkyyttä, väsymystä, kestävyyden puutetta ja haluttomuutta.

Miten PerformAid Maksimoi Suorituskykyä

PerformAid sisältää johdannaisia leusiinista nimeltä beta-hydroksi-beta-metyylibutyraatti (HMB). Tutkimukset osoittavat, että ravintolisätty ruokavalio voi maksimoida suorituskykyä lisäämällä aerobista kapasiteettia urheilevilla koirilla.

PerformAid auttaa lyhentämään palautumisaikaa intensiivisten harjoitusten välillä.

Harjoittelu ja treenaaminen on suunniteltu lisäämään koiran lihasten kehitystä ja kestävyyttä, mutta intensiivinen harjoittelu voi aiheuttaa myös lihasvaurioita.

PerformAid antaa mahdollisuuden koirien harjoitella rankemmin ja kilpailla useammin lyhentämällä palautumisaikaa suoritusten jälkeen.

Sisältää: HMB (BetahydroksibetaMetyyliButyraatti), MSM, kreatiinimonohydraatti, l-karnitiinitartraatti, tiamiini (B1), maltodekstiini

Pakkaus:
400 g PerformAid riittää 80 päivää
.